Vuodesta 1959

PILKOTTU


Vuodesta 1990 alkaen kerhollamme oli ollut vuokralla Ruoveden Ylä-Väärissä vanha tila, Pilkottu. Pitkä vuokrasuhde päättyi vuoden 2004 alussa, kun teimme Pilkotusta kaupat Metsähallituksen kanssa. Pilkotun omistajina paikkaa on alettu kunnostaa pikku hiljaa; kämppätoimikunnan pitämien talkoiden ja muiden kunnostustöiden ansiosta keittiö, tupa, aitan majoitustilat ja sauna ovat jo todella esittelykelpoisessa kunnossa.  

Pilkotun tilaan kuuluu päärakennus, jossa on keittiö, tupa, pieni koetoimisto sekä kaksi makuuhuonetta. Lisää majoitustilaa on isossa lämmittämättömässä aittarakennuksessa. Lähinnä tuomareiden majoitusta varten on ”sviitti”, vanhasta pikku saunasta kunnostettu rauhallinen oma soppi. Tietenkin pihapiiriin kuuluu myös suulirakennus, jossa sijaitsevat vasta remontoidut sauna- ja puucee-tilat. Päärakennuksessa on sekä puu- että sähkölämmitys; vesi tulee hanasta talon lisäksi myös saunaan. Hyvin varustetussa keittiössä on jääkaappi, sähkö- ja puuhella sekä mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin. Piha on osin aidattu.
Järvi sijaitsee kävelymatkan (alle kilometrin) päässä talosta. Lähimpään naapuriin on matkaa kilometrin verran.
 

 Tila on tarkoitettu ensisijaisesti kerhomme virallisiin tapahtumiin, lähinnä koetukikohdaksi. Omistajina voimme sopia Pilkotun käytöstä koirayhdistyksille erilaisten tapahtumien, kuten leirien, harjoitusviikonloppujen ja jopa kokeiden järjestämistä varten.

Lisätietoa Mirja Mertimolta puh. 0500 131411 tai mirja (at) mertimo.fi.